【白宫声明】在川普领导下 重启美中贸易谈判(图)



图片来源:视频截图

【看中国2019年10月7日讯】(看中国记者天琴翻译)2019年10月7日,白宫发布声明, 在唐纳德·J·川普总统的领导下,美国贸易重新启动。

以下是全文翻译。

STATEMENTS & RELEASES
声明和发布

Statement from the Press Secretary
新闻秘书声明

FOREIGN POLICY
外交政策

Issued on: October 7, 2019
发行日期:2019年10月7日

Under the leadership of President Donald J. Trump, United States Trade Representative Robert Lighthizer and Secretary of the Treasury Steven Mnuchin will welcome a Chinese delegation led by Vice Premier Liu He for continued trade negotiations between the two countries starting on October 10, 2019.
在唐纳德.J.川普总统的领导下,美国贸易代表罗伯特.莱特希泽(Robert Lighthizer)和财政部长史蒂芬.姆努钦(Steven Mnuchin)将欢迎副总理刘鹤率领的中国代表团,自2019年10月10日起继续进行两国之间的贸易谈判。

The two sides will look to build on the deputy-level talks of the past weeks. Topics of discussion will include forced technology transfer, intellectual property rights, services, non-tariff barriers, agriculture, and enforcement.
双方将在过去几周的副部级谈判基础上寻求进展。讨论的主题将包括强制性技术转让,知识产权,服务,非关税壁垒,农业和执行机制。

 


欢迎给您喜欢的作者捐助。您的爱心鼓励就是对我们媒体的耕耘。 打赏

看完这篇文章您觉得

评论



看中国版权所有 Copyright © 2001 - Kanzhongguo.com All Rights Reserved.

x
我们和我们的合作伙伴在我们的网站上使用Cookie等技术来个性化内容和广告,提供社交媒体功能并分析我们的流量。 点击下方同意在网络上使用此技术。您要使用我们网站服务就需要接受此条款。 详细隐私条款. 接受