【白宮】美國之音為中共代言 花納稅人巨款(全文翻譯)


【白宮】美國之音為中共代言花納稅人巨款全文翻譯
圖片來源:白宮視頻截圖

【看中国2020年4月10日讯】(看中國記者天琴翻譯)4月9日,週四,白宮网站在其每日簡報(1600 Daily)中指出,由美國納稅人資助的美國之音(VOA)為中共代言。美国之音甚至领先其它美国媒体,用中共政府的统计数据制作了美中死亡人数的对照图表。情报专家已指出,根本无法验证中共公布数据的准确性。

以下是全文翻译。

April 9, 2020
2020年4月9日

Voice of America spends your money to speak for authoritarian regimes
美國之音花你的錢為威權政權代言

Voice of America is a global news network funded by American taxpayers. It spends about $200 million each year on its mission to “tell America’s story” and “present the policies of the United States clearly and effectively” to people around the globe.
美國之音是由美國納稅人資助的全球新聞網路。它的使命是每年花費約2億美元向全球民眾「講述美國的故事」和「清晰有效地介紹美國的政策」。

Today, however, VOA too often speaks for America’s adversaries—not its citizens.
然而,今天,美國之音經常為美國的敵對陣營說話,而不是為美國公民。

The Coronavirus pandemic is no exception. Secrecy from the Communist Party of China allowed the deadly virus to spread across the world.
即便是在冠狀病毒(中共病毒)大瘟疫中也是這樣。中國共產黨的隱瞞疫情使這種致命的病毒傳播到世界各地。

Journalists should report the facts, but VOA has instead amplified Beijing’s propaganda. This week, VOA called China’s Wuhan lockdown a successful “model” copied by much of the world—and then tweeted out video of the Communist government’s celebratory light show marking the quarantine’s alleged end.
記者應該報導事實,但美國之音卻助長了北京的宣傳力度。本週,美國之音稱中國(中共)的武漢封城是世界許多地方效仿的成功「典範」,然後在推特上發布了中共政府慶祝檢疫工作結束的燈光秀視頻。

Even worse, while much of the U.S. media takes its lead from China, VOA went one step further: It created graphics with Communist government statistics to compare China’s Coronavirus death toll to America’s. As intelligence experts point out, there is simply no way to verify the accuracy of China’s numbers.
更糟的是,美国之音甚至领先其它美国媒体,用中共政府的统计数据制作了美中死亡人数的对照图表。情报专家已指出,根本无法验证中共公布数据的准确性。

The Coronavirus story is just one example of this pattern. Last year, VOA helped highlight the Twitter feed of Iran Foreign Minister Javad Zarif while he was issuing threats against the U.S. and sharing Russian anti-U.S. propaganda videos.
冠狀病毒(中共病毒(又稱新冠狀病毒,COVID-19))的故事只是這種模式的一個例子。去年,美國之音(VOA)幫助突出報導了伊朗外交部長賈瓦德・紮裏夫(Javad Zarif)的推文,當時他正對美國發出威脅,美國之音(VOA)還分享俄羅斯的反美宣傳視頻。

“VOA will represent America,” its guiding Charter reads. And for years after its founding during World War II, VOA served that mission by promoting freedom and democracy across the world for audiences who longed for both.
美國之音的指導性憲章上寫道:「美國之音將代表美國。」在二次大戰期間成立之後的年代裏,美國之音曾一直在全世界為渴望自由與民主的聽眾推動實現自由與民主履行使命。

Today, VOA is promoting propaganda instead—and your tax dollars are paying for it.
如今,相反的,美國之音正在推動(中共)宣傳,並且正在用美國納稅人的錢。

来源:看中国

本文短网址: 版權所有,任何形式轉載需看中國授權許可。 嚴禁建立鏡像網站。



【誠徵榮譽會員】溪流能夠匯成大海,小善可以成就大愛。我們向全球華人誠意徵集萬名榮譽會員:每位榮譽會員每年只需支付一份訂閱費用,成為《看中國》網站的榮譽會員,就可以助力我們突破審查與封鎖,向至少10000位中國大陸同胞奉上獨立真實的關鍵資訊, 在危難時刻向他們發出預警,救他們於大瘟疫與其它社會危難之中。
榮譽會員


歡迎給您喜歡的作者捐助。您的愛心鼓勵就是對我們媒體的耕耘。 打賞

看完這篇文章您覺得

評論



加入看中國會員

神韻晚會
神韻作品
捐助
退党

看中國版權所有 Copyright © 2001 - Kanzhongguo.com All Rights Reserved.

x
我們和我們的合作夥伴在我們的網站上使用Cookie等技術來個性化內容和廣告並分析我們的流量。點擊下方同意在網路上使用此技術。您要使用我們網站服務就需要接受此條款。 詳細隱私條款. 同意