【川普演講】譴責所有針對有信仰者的犯罪(视频)

2018-05-06 12:01 作者: 天琴

手機版 简体 7個留言 打印 特大


川普參加國家祈禱日活動(圖片來源:視頻截圖)

【看中国2018年5月6日讯】2018年5月3日是美國國家祈禱日。川普總統在白宮簽署一個行政命令,來提出一個信仰倡議。

川普表示:「我們譴責所有針對有信仰者的犯罪。」

川普總統最後說:「我們采取這一步驟是因為我們知道,在解決許多許多問題和巨大挑戰時,信仰比政府更有力量。沒有什麼會比更強大。」

以下是視頻中英文對照:

We condemn all crimes against people of faith. And today we are launching another historic action to promote religious freedom.

我們譴責所有針對有信仰者的犯罪。 今天,我們正在發起另一個促進宗教自由的曆史性行動。

I will soon be signing an executive order to create a faith initiative at the White House.

我很快將簽署一個行政命令,在白宮創建一個信仰倡議。

The faith initiative will help design new policies that recognize the vital role of faith in our families, our communities, and our great country.

該信仰倡議將有助於制定新的政策,(新政策)承認信仰在我們的家庭、我們的社區和我們偉大國家中的重要作用。

This office will also help ensure that faith-based organizations have equal access to government founding, and the equal right to exercise their deeply held beliefs.

這個辦公室(川普政府)還將幫助確保信仰組織有平等的機會獲得政府的資助,並有平等的權利來實踐他們堅定的信仰。

We take this step because we know that in solving the many many problems and great challenges, faith is more powerful than government. And nothing is more powerful than God.

我們采取這一步驟是因為我們知道,在解決許多許多問題和巨大挑戰時,信仰比政府更有力量。沒有什麼會比神更強大。


看完這篇文章您覺得

評論



看中國版權所有 Copyright © 2001 - Kanzhongguo.com All Rights Reserved.